Цюрупинськ під контролем

Міський голова Василь Плотніков здійснив робочий об'їзд території міста з метою перевірки роботи комунальних служб із забезпечення благоустрою, виявлення існуючих негараздів та їх усунення.

У ході об'їзду міський голова приділив увагу та особисто перевірив хід виконання робіт по капітальному ремонту електромереж будинку по вулиці Першотравневій, 194. На початку серпня на електромережах в будинку через перенапруження в мережах сталася аварія, внаслідок якої будинок було знеструмлено. Працівниками комунального підприємства було вжито першочергові заходи по відновленню електропостачання будинку.

Виконавчим комітетом Цюрупинської міської ради, щоб зменшити ризики виникнення аварійних ситуацій, було заплановано виконання капітального ремонту електромереж у вказаному будинку.

Фахівцями відповідних служб було виконано експертну та кошторисну документацію. Наразі у будинку вже тривають роботи по капітальному ремонту. Працівники спеціалізую чого підприємства виконують земляні роботи, де згідно нормативів буде прокладено низьковольтний кабель від трансформаторної підстанції до щитової будинку. Заміна кабелю надасть можливість уникнути перенавантаження на електромережі.

Окрім того, заміна кабелю забезпечить безперебійним електропостачанням також сусідній будинок. На виконання вказаних робіт з міського бюджету витрачено 34 тисячі гривень.

Нагадуємо, на черговому засіданні Виконавчого комітету Цюрупинської міської ради члени виконкому затвердили перелік житлових будинків, на яких заплановано виконання робіт з капітального ремонту.

В рамках виконання міської територіальної програми «Реформування та розвиток житлово-комунального господарства м.Цюрупинськ» будуть виконуватися роботи з капітального ремонту в житлових будинках за адресою: вул.Миру,1, корп.2 та вул.Гвардійська, 34 - капітальний ремонт покрівлі, будинок по вулиці Червоноармійська, 15, та Першотравнева, 194 виконання капітального ремонту електромережі, виконання капітального ремонту мереж опалення по вулиці Першотравнева, 166А та Вулиці Крилова,169, а також вулиці Червоноармійська, 11 проведення капітального ремонту мереж холодного водопостачання.

Прес-центр Наше місто Цюрупинськ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон