На Каховщині легалізовано більше 2 тисяч найманих працівників

За десять місяців 2014 року за результатами проведеної роботи щодо легалізації найманої праці та виявлення фактів виплати заробітної плати в «конвертах» фахівцями Каховської ОДПІ виявлено 2768 неоформлених найманих працівників.

- У результаті проведеної роботи легалізовано працю 2368 найманих працівників, сума виплаченого їм доходу склала 2111,3 тис. грн. До бюджету додатково сплачено 316,7 тис. грн. податку на доходи фізичних осіб та 732,6 тис. грн. єдиного соціального внеску на загальнодержавне обов'язкове страхування, - повідомив в.о. начальника Каховської ОДПІ Віталій Суліменко.

Крім того, протягом 2014 року до державної реєстрації в якості фізичних осіб – підприємців залучено 28 осіб. Додатково до бюджету сплачено 30,4 тис. грн. податку на доходи та понад 70 тис. грн. єдиного податку.

Віталій Суліменко наголосив, що не проведення нарахування заробітної плати найманим працівникам та відповідно несплата обов'язкових податків та внесків – це, перш за все, не забезпечує соціальні гарантії. Оформлення трудових відносин в законодавчо встановленому порядку і офіційне отримання заробітної плати – це державний захист від незаконного звільнення, безпечні умови праці та ваша впевненість у завтрашньому дні.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон