Ради шкільних парламентів Дніпровського району Херсона – нова молодь, нові ідеї, нове життя!

24 листопада відбулось традиційне засідання рад шкільних парламентів Дніпровського району до Дня місцевого самоврядування.

Такий захід для талановитої та активної молоді Дніпровського району вже 18 років поспіль проводить Центр позашкільної роботи Херсонської міської ради. В актовій залі ЗНЗ №32 зібрались найактивніші представники шкільного самоврядування – ради шкільних парламентів ЗНЗ№ 13, 12, 50, 37 ,53, 52, 38, 39, 18, 32, 48, 36, 21.

Шкільні активісти за допомогою цікавих конкурсів та презентацій змогли проявити свої лідерські здібності, запропонувати нові ідеї та креативні погляди на різні сфери шкільного життя, поспілкуватись з друзями та набути цікавого досвіду.

Змагання розпочали з привітань та презентації шкільних органів самоврядування, далі – «Відкритий мікрофон», де учні розповіли, що вони встигли зробити нового та креативного для покращення життя в своїй школі. Найцікавішим став конкурс – «Є ідея!» - це був справжній генератор креативних, незвичайних та чудових ідей проведення флешмобів, святкових вечорів та змагань, а головне, що всі ідеї покликані об'єднати активну учнівську молодь, створити умови для розвитку та спілкування, позитивного та цікавого проведення дозвілля.

Оцінювало здобутки рад шкільних парламентів журі, до складу якого увійшли представники управління освіти Херсонської міської ради, виконавчого комітету Дніпровської районної у м. Херсоні ради, Центру позашкільної роботи Херсонської міської ради. За підсумками усіх конкурсів були визначені та відзначені грамотами найкращі ради шкільних парламентів Дніпровського району.

«Виконавчий комітет Дніпровської районної у м. Херсоні ради завжди активно співпрацює з учнівським самоврядуванням Дніпровського району. Ми втілили в життя ідею проведення танцювального майдансу «DNIPRODANCE: У нас на районі...», - це була ідея ради шкільних парламентів, завдяки якій сотні школярів району отримали змогу спілкування, розвитку своїх творчих здібностей та можливість станцювати на найбільшій парковці міста, відчути себе справжніми зірками, отримати гарні подарунки та сюрпризи. Всі ідеї запропоновані сьогодні районна влада обов'язково буде втілювати в життя! Активісти шкільного самоврядування - молоді, творчі та енергійні. Саме вони зможуть творити щасливе майбутнє нашого міста та нашої країни», - зазначила представник виконавчого комітету Дніпровської районної у м. Херсоні ради Оксана Гузь.

За постійну роботу, участь у благодійних проектах, креативні та прогресивні ідеї, дієве шкільне самоврядування грамотою голови Дніпровської районної у м. Херсоні ради Анатолія Толокнова в номінації «Краща рада шкільного парламенту Дніпровського району м. Херсона» була нагороджена Рада шкільного парламенту ЗНЗ № 52!

Творча, активна та талановита молодь - це майбутнє нашої держави! Саме вони – молоді та креативні стали не сторонніми спостерігачами, а докладають зусиль, щоб зробити кращим не лише своє шкільне життя, а й тих, хто поруч – своїх друзів та шкільної громади. Це – лідери, і в майбутньому, вони зможуть проявити себе на користь нашого міста та України!

Виконавчий комітет Дніпровської районної у м. Херсоні ради висловлює подяку Центру позашкільної роботи Херсонської міської ради за організацію дозвілля та активного відпочинку учнівської молоді Дніпровського району, адміністрації, педагогічним колективам загальноосвітніх навчальних закладів району за розвиток шкільного самоврядування.

Оксана Гузь,
виконавчий комітет
Дніпровської районної у м. Херсоні ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон