Ставлення до сепаратизму у херсонських чиновників з’ясують через «детектор брехні»

Шлях до роботи на громаду у Херсоні відтепер пролягатиме через «детектор брехні»

Керівництво муніципальної влади вже домовилося з громадською організацією (її назва не оголошується) про безкоштовне надання у тимчасове користування поліграфа та фахівця з аналізу отриманих на ньому даних.

Перевірка на «детекторі брехні» буде справою добровільною, і міський голова Володимир Миколаєнко першим зголосився її пройти. Стосовно ж своїх підлеглих, то Володимир Васильович сказав кореспонденту «Голосу України» так: «Перевірка на поліграфі примусовою не буде. Але контроль за роботою службовців апарату міськради та міськвиконкому , котрі відмовляться її проходити, буде посиленим. Тим, хто участь у перевірці братиме, але виявиться нещирим у своїх відповідях, запропонуємо подумати про зміну місця роботи».

Володимир Миколаєнко обіцяє, що підлеглим на задаватимуть питання про особисте життя, шануючи його таємницю. Натомість планують поцікавитися сумлінністю у виконанні посадових обов'язків, випадками зловживання, а також особистою підтримкою єдності України чи відмовою від такої підтримки. На цій темі співбесіди наполягає особисто новий міський голова - кажуть, йому «у спадок» дісталися деякі підлеглі- перевертні, котрі напоказ носять вишиванки, а по кутках тихцем співають осанну Путіну й сепаратистам.

Голос України

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон