Лікарняний ліфт від Миколи Дмитрука

Людське життя і здоров'я з моральної точки зору безцінне. Тому кожний із нас гідний найкращих умов для лікування.Та де, в непростій фінансовій ситуації, дістати кошти, аби вистачило залатати найбільш проблемні «дірки» медичної галузі?

Відділення хірургії Нововоронцовської районної лікарні знаходиться на 3 поверсі будівлі. Тож хворі, які тут лікуються, часто-густо, в силу свого стану, туди самостійно дістатися неспроможні. Хоча ліфт у лікарні номінально був, фактично ж, стояв, як «вкопаний» - поломки у механізмах надовго вивели його із роботи. Відповідних спеціалістів, як і фірм, які можуть відремонтувати споруду у Нововоронцовці зроду віку не існувало.

Підчас передвиборчої метушні, у Нововоронцовський район заїздили з десяток кандидатів у народні депутати і більшості із них, звичайно, була відома проблема районної лікарні. Обіцянок давали немало - вони ж, звичайно, дешевші реальних справ. Та, на прохання допомогти із відновленням ліфту відгукнувся лише народний депутат України 7 скликання Микола Дмитрук. І хоча офіційно до нового Парламенту він не потрапив, про свою обіцянку перед нововоронцовцями не забув.

Адже завжди особливу увагу Микола Ілліч приділяв і приділяє соціальній сфері села, що сьогодні просто не здатне вижити без підтримки таких, як він добродійників. Бригаді висококласних спеціалістів, які залучив із Херсона Микола Ілліч, знадобився певний час, аби привести рухомий механізм у повну готовність.

Залюбки відгукнувся депутат на запрошення приїхати й перерізати стрічку на оновленому ліфті. «Я щиро радію, що моє особисте сприяння і фінансова підтримка, допоможуть нововоронцовцям, які проходять лікування в ЦРЛ або відвідують своїх родичів, і безпосередньо медикам, відчути себе більш комфортно в лікарняних стінах», - каже Микола Дмитрук.

Оксана КОРІННА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон