Тріумф взаєморозуміння в Херсонській обласній раді: затверджено усі питання

Не дивлячись на те, що Херсонська обласна рада продовжує працювати без голови, депутати на сьогоднішній 31 сесії 6 скликання змогли дійти згоди та затвердити усі, без виключення, питання порядку денного.

Усього на сьогоднішній сесії облради було розглянуто 35 питань. Першим депутати затвердили питання про виконання Стратегії економічного та соціального розвитку Херсонської області до 2015 року за підсумками першого півріччя 2014 року.

Доповідав з даного питання директор Департаменту економічного, регіонального розвитку та торгівлі Херсонської обласної державної адміністрації Ігор Клим, який повідомив, що за підсумками 1 півріччя 2014 року досягнуто ряду позитивних соціально-економічних результатів за відповідними пріоритетними напрямами, визначеними Стратегією у розрізі чотирьох стратегічних цілей.

52-ма голосами депутати затвердили питання про внесення змін до програми підвищення енергоефективності Херсонщини на 2012-2015 роки.

Також депутати проголосували за питання про внесення змін до обласної програми відновлення авіаційної діяльності та розвитку аеропорту «Херсон» на 2013-2015 роки.

Про внесення змін до Програми щодо запровадження обласних стипендій, про внесення змін до програми розвитку інформаційного простору Херсонщини на 2012-2016 роки, про звіт про виконання обласного бюджету за перше півріччя 2014 року – ці та інші питання були розглянуті та затверджені, на 31 сесії обласної ради 6 скликання.

«Сесій обласної ради вже давно не було, можливо, саме тому сьогодні депутати так злагоджено працювали. До цього часу вони встигли обговорити багато питань, тому сесія проходила спокійно і це добре, адже наша спільна задача – відродження Херсонщини, створення нових робочих місць, аби жителі Херсонської області завжди були усміхнені», - розповів після сесії, під час брифінгу для ЗМІ, голова Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Путілов.

Тетяна БОЙКО

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон