Чи легко у Херсоні можна отримати адміністративні послуги?

У місті Херсоні діє Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП), який має приймати громадян...

Які плюси та мінуси має наш, Херсонський ЦНАП, вчора під час прес-конференції розповів голова Молодіжного центру регіонального розвитку Максим Єлігулашвілі.

Отож, Херсонський ЦНАП має функціонуючий веб-сайт, що містить інформацію про порядок надання відповідних адміністративних послуг, режим доступу до приміщення, де здійснюється прийом суб'єктів звернень.

Інформацію про безоплатний Реєстр адміністративних послуг, який розміщений на Урядовому порталі, про функціонування цілодобової Урядової телефонної довідки не розміщено на сайті Херсонського ЦНАПу. Епізодично через друкований орган та офіційний веб-сайт Херсонської міської ради ЦНАП інформує про свою діяльність.

У даному Центрі проводиться прийом громадян, але тільки 5 разів на тиждень, причому останній день – п'ятниця зі скороченим графіком роботи. ЦНАП працює без перерви на обід, але можливість потрапити туди з традиційним робочим графіком украй мала – ЦНАП закривається о 17, а починає роботу з 9, жодного дня не передбачено прийому громадян до 20 години.

У приміщенні ЦНАПу облаштовані скриньки для висловлення суб'єктами звернень, зауважень та пропозицій щодо якості надання адміністративних послуг.

Рекомендації: переглянути графік роботи ЦНАПу щодо відповідності відвідування його працюючими громадянами. Як один із варіантів може бути запровадження довшого прийому у 1-2 дні, наприклад до 20.00.

Тетяна БОЙКО

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон