На Херсонщині триває Місячник пожежної безпеки у житлі

Вже 10-ий день в Херсонській області триває Місячник пожежної безпеки у побуті.

В усіх районах і містах таврійського краю проводяться заходи різноманітного спрямування з метою всебічного інформування та навчання населення правилам безпечної поведінки під час опалювального сезону.

Зокрема, у Голопристанській загальноосвітній школі №1 рятувальники провели заняття з учнями 7-го класу, на якому розглянули питання пожежної безпеки під час осінньо-зимового періоду і провели вікторину та продемонстрували відеоролики соціальної реклами Держслужби з надзвичайних ситуацій України. Крім цього, зупинилися на темі правил поводження при знаходженні небезпечних предметів.

А от у Скадовському районі рятувальники виготовили і розмістили у холах, на сходових майданчиках, у коридорах загального користування - житлових будинків, гуртожитків, готелів, ринків, автобусних вокзалів, торговельних, медичних, навчальних, лікувальних, поштових закладів і відділень Ощадбанку таблички, листівки, плакати з короткими інструкціями про основи цивільного захисту і рекомендаціями щодо порядку дій у випадку виникнення надзвичайних ситуацій.

Місячник ще триває і ще не одна людина чи сім'я матиме змогу згадати правила безпеки першої необхідності, що стануть гарантом збереження здоров'я і майна.

Головне управління ДСНС України у Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон