У Херсоні вимагають звільнення керівників міської ТЕЦ

На звільненні керівництва Херсонської ТЕЦ наполягає міський голова Херсона Володимир Миколаєнко.

Очільник обласного центру вже звернувся з цього приводу до Міністра енергетики та вугільної промисловості України Юрія Продана, висловивши у своєму листі відверте незадоволення якістю підготовки підвідомчого Міненерго підприємства до опалювального сезону.

З 26 жовтня нинішнього року на мережах, які обслуговує ТЕЦ, виникли вже 59 аварій. Внаслідок чого без обігріву досі залишається 106 багатоквартирних житлових будинків, пять медичних закладів, школа та дитячий садок, наголошують у прес-службі Херсонської міськради.

Тоді як на мережах комунального підприємства «Херсонтеплоенерго» (воно також обслуговує майже половину міста) аварій менше у кілька разів, і тимчасові перебої з теплом сталися лише в шести багатоповерхівках. За президентства Віктора Януковича міськрада Херсона неодноразово робила заяви про необхідність передачі ТЕЦ у власність громади обласного центра, але державна влада до цих заяв прислухатися не бажала.

Голос України

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон