Правопорядок у Скадовську надійно захищено

Тому, що Скадовська міська рада вже восьмий рік поспіль співпрацює з підрозділом УДСО при УМВС України в Херсонській області.Нещодавно міський голова Гавриш Олександр подякував за добру службу і професійне виконання службових обов'язків

За цей час працівниками міської ради та співробітниками відділу охорони налагоджено чітко відпрацьовану систему взаємодії, направлену на ведення контролю і підтримку законності, правопорядку і покращенню благоустрою у місті Скадовську. Службовці державної служби охорони завжди поряд під час проведення масових заходів, під їх контролем порядок на міській набережній влітку та ведення санкціонованої торгівлі.

Активно проводилась робота з контролю громадського порядку під час оздоровчого сезону 2014 року. Співробітники Скадовського підрозділу Державної служби охорони з червня по вересень поточного року:

- провели роз'яснювальну роботу з попередження осіб про незаконну торгівлю продуктами харчування — 92 чол., з них 38 направлені на адміністративну комісію виконавчого комітету міської ради;
- щоденно під час проведення денного та нічного патрулювання вздовж міської набережної та інших центральних вулиць міста співробітники ВДСО проводили роботу з недопущення фактів порушення громадського порядку, правопорушень, збереження чистоти та благоустрою вулиць міста;
- особлива вдячність за збереження громадського порядку, охорону і безпеку учасників численних фестивалів і конкурсів, що проходили у місті — фестивалю "Джаз над морем", парусної регати "Відродження-2014", численних заходів з нагоди Дня незалежності України та 120-ї річниці заснування міста Скадовська.

Під час масових багатотисячних заходів співробітники Скадовського підрозділу Державної служби охорони проявили себе як високопрофесійні, тактичні, і досвідчені працівники міліції. Їх організовані та динамічні дії, адаптовані до різних непередбачуваних проявів, підвищують імідж правоохоронних органів і Державної служби охорони серед населення.

Наталя ТАНГЕЛ
Скадовськ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон