У Херсоні створено регіональний центр оцінювання якості освіти

Херсонський регіональний центр оцінювання якості освіти вже скоро розпочне свою роботу у місті Херсоні.

«Ми останній рік працювали в складі Одеського регіонального центру оцінювання якості освіти, після того, як вийшли із структури Сімферопольського регіонального центру, за це ми дуже вдячні Одеському центру. Зараз ми також залишаємось частково в складі Одеського регіонального центру. Наприклад, з першого листопада почалася реєстрація на пробне тестування, яка буде відбуватися через сайт Одеського центру», - повідомила сьогодні, під час прес-конференції проректор з питань зовнішнього оцінювання та моніторингу якості освіти КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» Світлана Одайник.

Херсонський регіональний центр оцінювання якості освіти тільки створений і звичайно для того, щоб він почав нормально функціонувати потрібно провести ще достатню кількість роботи.

«Треба почекати доки запрацює сайт нашого, Херсонського центру, доки штат приступить до роботи. Нам ще потрібно вирішити усі організаційні питання, щодо Херсонського центру, тому ми продовжуємо працювати з Одеським регіональним центром», - зауважила Світлана Одайник.

За словами директора Херсонського центру Максима Кирпенка, знаходитись центр буде в приміщенні колишньої школи № 23, де певний час знаходився Європейський університет. На даний момент йде підготовка, щоб в частині цього приміщення можна було запустити роботу Херсонського регіонального центру, за адресою вул. Промислова, 24.

До початку проведення основного тестування керівництво Херсонського центру планує розпочати повноцінну роботу.

Тетяна БОЙКО

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон