У Скадовську «Барвиста осінь» патріотичного виховання

Так називався благодійний концерт, який відбувся у Скадовській школі мистецтв.

Вже стало традицією під час проведення святкових заходів організувати збір коштів на потреби Збройних Сил України та дітям зі Сходу.

Новою подією для всіх став аукціон з продажу виробів учнів відділу образотворчого мистецтва. Паперові ляльки зацікавили представників фонду «Разом». За певні кошти були придбані витвори, зроблені дитячими руками. А директору школи Мавріді М.К. була вручена подяка за щиру благочинність з участі в допомозі військовим частинам Збройних Сил України і Національній гвардії та патріотичного виховання підростаючого покоління.

На концерті була присутня і секретар Скадовської міської ради Ольга Бутенко. Зі словами вдячності вона звернулася до колективу школи мистецтв - її вразив високий рівень майстерності учнів та викладачів. Ольга Іванівна відзначила важливість справи, започаткованої працівниками закладу та внесла пропозицію залучати більше жителів міста до цієї благодійної справи.

Виступи музикантів супроводжувалися поезією українських митців: Т.Г.Шевченка, В.Симоненка, Л.Костенко, М.Хоросницького, які в своїх віршах оспівували осінь, кохання, людські почуття.

Наталья ТАНГЕЛ
Скадовск

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон