На Херсонщині відбувся діалог між громадянами та міліцією

Вчора, 17 жовтня, у м. Цюрупинськ відбувся черговий виїзний прийом громадян начальником міліції Херсонської області.

У приміщенні районного відділу міліції керівника міліції Херсонщини Артура Івановича Мєрікова чекало чимало мешканців району. Отже протягом години громадська приймальня працювала у напруженому режимі. Всі відвідувачі чекали від головного міліціонера регіону кваліфікаційної допомоги у вирішенні питань, які їх турбують.

Першими до полковника міліції звернулася сім'я із районного центру. Подружжя було стурбоване тим, що їх старенький сусід систематично звинувачує родину у крадіжках зі свого подвір'я. Уважно вислухавши, Артур Іванович запевнив подружжя, що дільничний обов'язково у всьому розбереться і надав відповідне доручення начальникові районної міліції.

Розмова з громадянами проходила в атмосфері порозуміння. Хоча не всі питання були пов'язані з роботою правоохоронців, Артур Іванович детально пояснював куди громадянам необхідно звернутися для вирішення їх проблем.

По завершенні прийому перед керівництвом Цюрупинського райвідділу міліції очільник УМВС поставив ряд конкретних завдань, зокрема посилення роботи з протидії злочинності у сфері грального бізнесу та незаконного обігу наркотиків, обов'язкова реєстрація усіх заяв та повідомлень громадян, недопущення корупційних проявів серед особового складу.

СЗГ УМВС

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон