Народний депутат України Микола Дмитрук звернувся до своїх виборців

Шановні виборці! Дорогі мої друзі!

За час нашої спільної роботи, ми з Вами справді стали друзями. Ми разом вирішуємо проблеми округу, - з Вами, хто мене обрав у Верховну Раду України, і з Вами, хто колись в мені сумнівався. Під час багатьох зустрічей Ви дали зрозуміти, що підтримуєте мене. Для мене дуже важлива Ваша висока оцінка моєї роботи, тож я прийняв рішення знову балотуватися.

Істинна дружба, найперше, перевіряється у скрутні часи і їх можна подужати, якщо відчуваєш плече товариша. На жаль, дехто, кого я вважав своїми товаришами і готовий був підтримувати й надалі, стали запроданцями. Точно знаю, Ви би не хотіли бачити в мені відступника і я своєю позицією довів, що залишаюся поруч із Вами. Мені закидають членство у Партії Регіонів. Але ж в партії було багато порядних людей, як і в списках інших та досить негідників, як і в партіях під другими прапорами. Не можна ділити людей, по їх приналежності, як до будь-яких товариств, так за кольором шкіри чи віросповіданням. Дивіться на конкретні справи, які вони роблять для Вас і для тієї місцевості, де Ви проживаєте.

Сьогодні мої опоненти, зазивають обрати їх, за це назавтра обіцяють, можливо, щось для Вас зробити. Тільки найкращою рекламою і піаром для себе чомусь обрали паплюження мого імені. Згадують про градобійну установку в господарстві, хоча всім давно відомо, що я назавжди відмовився від її використання, про що підписав меморандум із Асоціацією фермерів Бериславщини, Бериславською РДА і райрадою. Хай краще вони говорять про те, що зробили самі та, схоже, їм особливо хвалитися нічим.

Одні кандидати, взагалі бояться зустрічатися зі своїми колишніми працівниками. Інші, керуються в діях, виключно агресію, злістю, знищенням людської гідності та будують передвиборчу кампанію на нелюбові до всіх і вся, навіть на тому, що цінне, як пам'ять про батьків і дідів. Деякі, просто з'явилися нізвідки - хай би пожили деякий час поруч з нами, може б ми їм повірили. Та де їм, в своїх комфортних теплих квартирах знати про проблеми нашого великого, більшою мірою сільськогосподарського округу. Зате навчилися такі кандидати майстерно малювати собі дорогі приплачені рейтинги.

Я звертаюся окремо до нашої місцевої влади. Шановні! Ви задекларували чесну передвиборчу кампанію. Я це підтримав. Ті, хто знає, як я проводив минулу виборчу кампанію скажуть – вона була чесною. Це встановили суди кількох інстанцій, опираючись на беззаперечні факти. Та вигідну для себе картинку, на цьому поприщі дехто-то таки намалював. Зараз деякі люди знову упевнені, що можуть займатися брудними технологіями і фальсифікаціями. Це не пусті слова, у мене є достовірні докази.

Схаменися, владо! Виборці чекають справедливих і прозорих виборів. Наші люди гідні того, аби влада і кандидати були чесними перед ними. Давайте жити інтересами людей і, не дай вам Боже, у ці трудні для країни часи, обманути їхні сподівання.

Я веду чесну передвиборчу кампанію, для мене це питання моральності, як і 2 роки тому. Ніхто не може закинути, що я облив брудом когось із опонентів. Я говорю на усіх зустрічах з Вами, лише про те, що особисто зробив, будучи народним депутатом. Я здатний зробити ще більше, адже набув нових знань і чималого досвіду. У мене залишилося чимало зобов'язань, які я не встиг виконати через дострокове припинення роботи Парламенту. У ході наших особистих зустрічей, до них додалися нові. Частину питань вдалося вирішити одразу, інші, в силу виборчих правил, залишилися на потім. Я вирішував Ваші проблеми, вирішую їх зараз і здатний робити це надалі – це суть мого депутатства та мій обов'язок, як представника і захисника Ваших інтересів.

Завжди з Вами МИКОЛА ДМИТРУК

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон