Саги підтримали Устинова

На зустріч із кандидатом у народні депутати України Єгором Устиновим мешканці села Саги Цюрупинського району Херсонщини делегували найдопитливіших своїх представників.

Принаймні, так здалося самому Устинову та його колегам. Завзяті пенсіонери не на жарт взялися допитувати кандидата у депутати. Їх цікавило абсолютно все: хто батьки, кого взяв за дружину, скількох діточок має, у якому вузі навчався.

Після докладної розповіді своєї біографії, Єгор Олександрович розсміявся: «Знаєте, за тривалий час мого перебування на різних посадах, мені часто доводилося бувати на багатьох прес-конференціях і відповідати на різні питання журналістів різного рівня. Проте так, як ви, мене ще ніколи не допитували».

Пенсіонери, які, безсумнівно, є лідерами громадської думки в своєму селі, охрестили Устинова «ладним хлопцем» і перейшли до наступного етапу.

В селі Саги є Будинок культури, який свого часу працював дуже потужно, збирав народ на заходи та концерти, слугував майданчиком для виступів творчих колективів. Сьогодні цей будинок знаходиться у занедбаному стані і потребує капітального ремонту. Мешканці села попросили Устинова посприяти поверненню Будинку культури до свого звичного стану.

"Я радію з того, що ви розумієте, наскільки важким і витратним буде вирішення цього питання, - зазначив Єгор Устинов. – Проте, немає нічого неможливого. Наразі я не можу запропонувати вам єдиний вірний варіант вирішення цієї проблеми. Треба залучити спеціалістів, скласти кошторис цієї роботи і так далі. Однак я обіцяю подумати над тим, як вам допомогти повернути свій улюблений Будинок культури".

Народ взяв обіцянку кандидата на контроль, а в свою чергу, зголосився підтримати Устинова на виборах до Верховної Ради.

«Херсонщина за день»

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон