Херсон підтримує українську армію

Це було знову доведено сьогодні, 11 жовтня, під час щорічного благодійного Автошоу Херсон 2014.

Цього року Автошоу присвячене відкриттю нового дилерського центру холдингу – Центр Херсон, який об'єднує у собі автосалон BMW, Bosch сервіс, BRP Центр Херсон, автосалон BYD та Центр кузовного ремонту.

Традиційно для автомобільних фанатів відбулася презентація новинок та виставка автомобілів усіх брендів холдингу. Також сьогодні, в день відкриття BOSCH-сервісу «Центр Херсон» усі бажаючі отримали можливість пройти-експрес діагностику на новому сучасному обладнанні BOSCH.

Любителів екстремальної техніки сьогодні чекало відкриття BRP Центру та презентація нових моделей на базі комплексу «Центр Херсон». Сто відсотковий заряд адреналіну забезпечив тест-драйв на квадроциклах по бездоріжжю.

А найголовніше, що усі кошти, зібрані під час Автошоу, будуть передані до Херсонського обласного фонду милосердя та здоров'я. Усі присутні на благодійному Автошоу Херсон 2014 мали змогу особисто підтримати українську армію. Скриньки для благодійного внеску стояли майже скрізь, тому зробити свій, особистий внесок було не складно, головне мати бажання і звичайно ж гроші.

Ну а інтерес відвідувачів протягом усього дня підтримували херсонські дитячі колективи своїми яскравими виступами.

Тетяна БОЙКО
фото автора

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон