Податківців Херсонщини 143 рази перевірили на корупцію

За 9 місяців 2014 року співробітниками управління внутрішньої безпеки Головного управління Міндоходів у Херсонській області проведено 143 службові перевірки.

Із них до 64 працівників застосовані заходи дисциплінарного впливу, 3 особи звільнено. За інформацією, наданою управлінням внутрішньої безпеки ГУ Міндоходів, органи прокуратури Херсонської області відкрили 17 кримінальних проваджень.

З метою упередження корупційних правопорушень на постійній основі здійснюються заходи профілактично-виховного характеру, проведено 525 лекцій, тематичних бесід, виступів у колективах структурних підрозділів Міндоходів регіону.

З метою уникнення випадків прийняття на роботу до органів Міндоходів Херсонщини осіб, схильних до вчинення корупційних правопорушень, працівники підрозділу внутрішньої безпеки з початку року перевірили 227 кандидатів на державну службу, п'ятьом із яких в призначенні на посаду відмовлено.

Інформацію про випадки порушення прав підприємців та громадян, з ознаками корупційних дій, прояви громадян, які видають себе за податківців, неправомірні дії чи бездіяльність працівників ГУ Міндоходів та Херсонської митниці, можна повідомляти на сервіс «Пульс» Державної фіскальної служби України за цілодобовим телефоном: (044) 284-00-07.

Конфіденційність та об'єктивність перевірки Вашого звернення гарантується!

Прес-служба Головного управління
Міндоходів у Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон