Чудовий сюрприз від скадовського дельфінарію “Акварель”

Отримали скадовчани до Дня міста від скадовського дельфінарію "Акварель", за ініціативи міського голови Гавриша Олександра Васильовича і засновника дельфінарію Плюща Олексія Анатолійовича.

Учасники загальноміського велопробігу на честь 120 річниці заснування міста, де брали участь команди міських шкіл, родини та громадські представники, за громадську активність отримали квиток на виставу у дельфінарій.

Яскраві і креативні учасники параду дитячих візочків стали справжнім дивом, чарівним і змістовним, у колоні загальноміської урочистої ходи. Малюки традиційно отримали іграшки від міського голови Гавриша Олександра Васильовича і також квитки до дельфінарію.

Недільна вистава дельфінарію була загалом присвячена 120 річниці заснування Скадовська. Її артисти, дельфіни і морські котики з особливим ентузіазмом виконували трюки, а їх творіння - картина нині прикрашає галереї міської ради.

Скадовчани були у захваті від чарівного подарунка і вдячні артистам за талант і веселий настрій.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон