Сім'ї загиблого в зоні АТО виділили двокімнатну квартиру в Херсоні

Мова йде про загиблого в зоні АТО в районі м.Іловайська Донецької області, командира міліцейського спецбатальйона «Херсон» - лейтенанта Руслана Сторчеуса.

На сьогоднішній прес-конференції мер Херсона повідомив, що під час засідання житлової комісії, було прийнято рішення стосовно виділення двокімнатної квартири у місті Херсоні для сім'ї Руслана Сторчеуса.

«Сьогодні відбулось засідання житлової комісії, на ньому було прийнято рішення про виділення сім'ї загиблого Руслана Сторчеуса двокімнатної квартири. У нього залишилась дружина, діти, тому ось така ініціатива, сьогодні на засіданні житлової комісії прийнята і на засіданні виконавчого комітету це питання буде винесено, сподіваюсь, що члени виконкому його підтримають. Ми максимально намагаємось підтримати тих героїв, які поклали своє життя за нашу країну», - повідомив міський голова Херсона Володимир Миколаєнко.

Тетяна БОЙКО

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон