Театр на воді в Херсоні - це можливо

Так вважає директор Херсонського обласного академічного музично-драматичного театру імені М. Куліша Олександр Книга.

«Я загорівся тим, щоб в Херсоні почати будувати театр на воді. Нам сам Бог велів мати такий театр, адже Херсон стоїть на Дніпрі. І така фішка може бути на всю Україну, поки не почали будувати інші міста.

Ми почнемо цю ідею просувати, може на комерційному рівні. Я до речі, ще вчора з деякими бізнесменами зустрічався, ми все проговорили, їм сподобалось, тому таку ідею можна реалізувати», - каже Олександр Книга.

Директор Херсонського обласного академічного музично-драматичного театру ім. Миколи Куліша розповідає, що побудувати такий театр можна досить просто. Східці мають бути бетонні, фанерні сидіння, а на ці сидіння глядач буде класти подушечки, які будуть видаватись перед виставами.

«Такий театр можна в Херсоні побудувати на тому місці, де херсонці святкують день міста, тобто в парку Слави. Там такий гарний схил, треба тільки східці зробити, а на них посадити людей. Уявляєте, що ми можемо там розмістити, нехай, 20 тисяч людей. Ми зможемо туди запрошувати зірок світового рівня. Сьогодні, навіть деякі наші херсонці їдуть у Верону, де є діючий Колізей і де проходять всі концерти зірок світового рівня. Тому, побудувати театр на воді в Херсоні – це така гарна наша ідея», - підкреслив Книга.

Тетяна БОЙКО

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон