"Херсонобленерго" вимкнуло електрику російським військовим

Енергозабезпечувальна компанія "Херсонобленерго" повністю відключила від електроенергії захоплені російськими військовими об'єкти.

Про це повідомляє "РБК-Украина" з посиланням на адміністрацію ПАТ "ЕК "Херсонобленерго".

"27.08.2014 року в 20 годин 30 хвилин компанія ПАТ "ЕК "Херсонобленерго" закінчила будівництво обхідної лінії ВЛ 10 кВ протяжністю 2 км для можливості безпосереднього електропостачання споживачів Херсонобленерго, в т.ч. українського прикордонного пункту, митного пункту та інших об'єктів від материкової частини України. Об'єкти електроспоживання, які були в лютому 2014 року в результаті анексії Криму зайняті російськими військами, в т.ч. пункт ДАІ "Чонгар" з прилеглою територією ринку і готелем - повністю знеструмлені", - зазначили в повідомленні.

В "Херсонобленерго" додали, що персонал компанії разом з управлінням Азово-Чорноморського регіонального управління прикордонної служби організовує забезпечення електрикою додаткових об'єктів на адміністративному кордоні з Автономною республікою Крим.

фото с сайта «Каховские новости»

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон