Херсонські податкові міліціонери вилучили в Одесі алкогольний фальсифікат

А саме, близько 7,7 тисяч пляшок фальсифікованої алкогольної продукції.

На підставі судових ухвал, під час проведення обшуків у м.Одеса та Одеській області, оперативними співробітниками ГУ Міндоходів у Херсонській області спільно з колегами з Одеської області викрито незаконно встановлену промислову лінію масового виробництва спиртовмісної продукції.

Виробництво було розміщено в окремо розташованому приміщенні та перебувало в налагодженому стані для безперервного технологічного циклу, починаючи з розливу в скляну пляшку, закупорювання, обклеювання етикеток торгових марок та марок акцизного податку. А також, подальшого пакування із використанням поліетилену для транспортування на території України.

Всього було вилучено близько 7,7 тисяч пляшок фальсифікованої алкогольної продукції (а це майже 5,4 тони!) орієнтовною вартістю 153 тис.грн. та промислову лінію розливу з іншим обладнанням орієнтовною вартістю 1,2 млн.грн.

«Наразі, у провадженні слідчого управління фінансових розслідувань ГУ Міндоходів у Херсонській області перебувають матеріали кримінального провадження за фактом незаконного виготовлення транспортування та збуту алкогольних напоїв службовими особами одного з товариств з обмеженою відповідальністю з використанням обладнання, що забезпечує масове виробництво підакцизних товарів, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1, 2 ст. 204 КК України»,- резюмував в.о. заступника начальника – начальника слідчого управління фінансових розслідувань ГУ Міндоходів у Херсонській області Сергій Стаднік.

Прес-служба Головного управління Міндоходів у Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон