Херсонським педагогам буде де жити

Перший крок до забезпечення житловою площею херсонських освітян був зроблений сьогодні, під час засідання виконкому Херсонської міської ради.

Члени виконкому розглянули питання про надання житлової площі, а саме, кімнат у гуртожитку педагогічним працівникам, які працюють у навчальних закладах міста Херсона.

Міський голова Володимир Миколаєнко повідомив, що минулого разу надавались житлові площі медичним працівникам (молодим фахівцям), сьогодні ж виконком прийняв рішення підтримати молодих педагогів кімнатами у гуртожитках.

«Добре, що ми знайшли можливість підтримати нашу молодь, тому що зарплати не дуже великі, а тут ще й додатково знімати житло...», - підкреслив Миколаєнко.

Думку мера Херсона повністю розділили члени виконкому, тому одноголосно проголосували за дане питання. В свою чергу працівники освіти висловили вдячність, за те, що все таки був зроблений перший крок в сторону забезпечення житлом молодих освітян, тому що житлові площі педагогам останній раз надавались дуже давно...

Тетяна БОЙКО

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон