Голова Херсонської інспекції держархбудконтролю за все відповість

Прес-служба ДАБІ України повідомляє, що ДАБІ України притягнула до відповідальності голову Херсонської інспекції та 16-ть її службовців.

Державна архітектурно-будівельна інспекція України притягнула до дисциплінарної відповідальності низку працівників Херсонської інспекції держархбудконтролю, кількох із них звільнено. Такою була реакція ДАБІ України на подання прокуратури Херсонської області щодо неналежної роботи місцевої інспекції.

Зокрема, прокуратура звертала увагу на велику кількість перевірок з боку інспекторів та низький рівень стягнення штрафів. Держархбудінспекція України оперативно відреагувала на зауваження органів прокурорського нагляду.

В результаті внутрішньої перевірки голова Херсонської інспекції Олександр Бойко та його заступник Олександр Руснак притягнуті до дисциплінарної відповідальності. Крім того, двоє співробітників інспекції були звільнені. Ще 13-м винесено попередження про неповну службову відповідність.

Таким чином, ДАБІ України відреагувала на подання прокуратури Херсонської області. Більше того, у зв'язку з ліквідацією ДАБК у Херсонській області та утворенням нового підрозділу, заміщення вакантних посад відбуватиметься із врахуванням інформації наданої прокуратурою. Службовці, які неналежно виконували свої обов'язки, не зможуть продовжувати свою роботу в рамках оновленої інспекції.

Прес-служба ДАБІ України

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон