Звернення прес-групи УСБУ в Херсонській області

Управління СБ України в Херсонській області звертається до херсонців з проханням звертатися за номером «телефону довіри»

Шановні мешканці міста та області!

В умовах реалізації мирного плану Президента України держава робить все можливе для відновлення миру й спокою в регіонах, які потерпають від терористів.

Проте, всупереч власним обіцянкам дотримання умов перемир'я , бойовики продовжують тероризувати мирне населення та вести вогонь по українським військовим на сході України.

У зв'язку з цим, Управлінням Служби безпеки України спільно з іншими силовими відомствами посилено заходи з охорони потенційно уразливих у терористичному відношенні об'єктів та в місцях масового скупчення людей, вживається комплекс дій, спрямованих на своєчасне виявлення, попередження та припинення можливих терористичних проявів.

У оперативному режимі працює регіональна координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні СБ України в Херсонській області.

Управління СБ України в Херсонській області звертається до херсонців з проханням в разі виявлення фактів прибуття та перебування в регіоні підозрілих осіб, фактів та намірів здійснення сепаратистської і терористичної, диверсійної, розвідувально-підривної діяльності терміново звертатися за номером «телефону довіри» - (097) 131-24-71

Прес-група УСБУ в Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон