Про наші земельні права

Херсонська обласна організація Комітету виборців України, в рамках своєї постійної правозахисної діяльності, реалізує проект «Земельні права: консультування, правозахист та яскрава просвіта»

Проект реалізується в трьох областях Півдня України - Херсонській, Миколаївській та Одеській.

Цілі та завдання нашої просвітницької та правозахисної роботи в цьому напрямку: юридична допомога у дотриманні земельних прав, створення умов для стабільного надання вторинних юридичних послуг, забезпечення рівних можливостей доступу до правосуддя у сфері прав власності на землю.

Цільова аудиторія земельного правозахисту: сільські власники земельних паїв, власники особистих селянських та фермерських господарств у вибраних громадах Півдня України (Херсонської, Миколаївської та Одеської областей).

Правозахист та просвіту на земельну тематику ведуть 4 Центри вторинних юридичних послуг (ЦВЮП): Херсонський та Каховський в Херсонської області, Вознесенський у Миколаївської області, Татарбунарський в Одеській області.

За підтримки проекту "АгроІнвест" USAID

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон