Вона подарувала дітям світло

Наша колега, херсонська тележурналістка, автор і ведуча соціального проекту «Подаруй світло» на ХОДТРК «Скіфія» Анастасія Соболєва отримала почесне звання від НСЖУ «Журналіст року».

Зворушливий дитячий телепроект Анастасії Соболєвої «Подаруй світло» дійсно додав світа любові та уваги людської до долі хворих дітей, сиріт, діточок позбавлених батьківського піклування, тих, кому доводиться щодня боротися з важкими хворобами, або рости без любові та ласки. І це світло простої людської любові подарувала цим дітям Анастасія Соболєва.

Тому, цілком заслужено і справедливо Анастасія Соболєва отримала почесне звання «Журналіст року» від Національної спілки журналістів України. Разом з Анастасією почесного звання від НСЖУ удостоєні головний редактор маріупольської газети «Приазовский рабочий» Микола Токарський і кореспондент запорізької газети «Субота плюс» Вікторія Бутко.

Вітаємо колег з заслуженим визнанням їх творчих успіхів і пишаємося ще однією перемогою над байдужістю і сірістю нашої колеги – херсонської журналістки Анастасії Соболєвої.

«Херсонці»

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон