Зміни у вступній кампанії

У зв'язку із подіями на Сході України, Міністерство освіти й науки України внесло зміни у вступну кампанію-2014 рокуПодача документів у виші розпочнеться не 1, а 11 липня, і триватиме довше.

Прийом заяв у паперовій або електронній формі від вступників на денну форму навчання на основі повної загальної середньої освіти закінчиться о 12 годні дня, 1 серпня.

Прийом документів від осіб, які будуть вступати на підставі повної загальної середньої освіти, і які будуть вступати у виші за умови співбесіди, закінчиться о 18 годині, 24 липня.

Співбесіди і вступні іспити будуть проводитися із 25 липня по 1 серпня.

Прийом заяв і документів від осіб, які для вступу на навчання повинні взяти участь у творчому конкурсі, на такі напрямки навчання, як скажімо: спорт; творчо-художні спеціальності (хореографія, образотворче мистецтво, прикладне мистецтво, театр, акторська майстерність, музичний напрямок), журналістика тощо, то для цих абітурієнтів прийом документів у вишах закінчиться 24 липня.

Самі ж творчі конкурси будуть проводитися у кілька сесій, з 21 липня по 1 серпня.

Прийом заяв і документів від осіб, які будуть поступати на навчання на основі базової загальної середньої освіти, закінчується 24 липня.

Вступні іспити будуть проводитися з 25 липня по 1 серпня.

Відповідним чином змінено й час попереднього та остаточного зарахування.

Початок нового навчального року у всіх вишах України залишено без змін.

Сергій Осолодкін

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон