Як "захищались" херсонські студенти

22 травня 2014 року в конференц-залі управління Державної пенітенціарної служби України в Херсонській області відбувся захист дипломних робіт студентів 5 курсу юридичного факультету Херсонського державного університету.

Захищали свої роботи 14 студентів за освітньо-кваліфікаційним рівнем - спеціаліст.

Екзаменаційну комісію очолили декан юридичного факультету ХДУ доктор юридичних наук, професор, Заслужений юрист України Василь Стратонов та Володимир Пінькас - начальник управління ДПтСУ в Херсонській області генерал-майор внутрішньої служби, заслужений юрист України. Також на захист робіт запросили представників засобів масової інформації.

Під час презентації своїх робіт студенти продемонстрували високий рівень знань, обізнаність обраної теми, актуальність дослідження для сучасного суспільства, вміння довести свою точку зору. Розкривши тему випускної роботи, досить чітко та аргументовано відповідали на запитання членів комісії.

Екзаменаційна комісія залишилася задоволеною результатами, а також відзначила високий рівень підготовки випускників та презентованих робіт, які написані на актуальні теми, відповідають вимогам часу, розкривають сучасні проблеми вітчизняного і зарубіжного законодавства та можуть бути використані на практиці.

- Студенти показали високий рівень володіння законодавчими нормами, знання професійної термінології, вміння чітко відповідати на поставлені питання, а також продемонстрували навички проведення детального аналізу, - підсумував Володимир Пінькас.

Як зазначив у своєму інтерв'ю Голова комісії Василь Стратонов, виїзні засідання вже стали доброю традицією тим паче, що атмосфера в управлінні Державної пенітенціарної служби України в Херсонській області благотворно впливає на студентів та дисциплінує в певному сенсі. Окрім цього, Василь Стратонов наголосив на тому, що дуже вдячний Володимиру Григоровичу Пінькасу за багаторічну плідну співпрацю.

- Прийшовши в управління пенітенціарної служби, я зустрів своїх колишніх студентів, які сьогодні себе гордо називають пенітенціаріями, і хочу зізнатися – було дуже приємно. І я вкотре впевнився у тому, що наша співпраця плідна, - розповів журналістам Василь Стратонов.

Прес-служба управління ДПтСУ в Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон