Данон зобов'язується не підвищувати ціни на молочну продукцію на наступні 6 місяців

Починаючи з травня 2014 року компанія Данон зобов'язується не підвищувати ціни на молочну продукцію на наступні 6 місяців.

Більш того, в компанії заявили, що знижують ціни на найнеобхідніші категорії молочних продуктів – а саме молоко для всієї родини «Простоквашино» та йогурти для дітей «Растішка» та «Маша та Медвідь».

В релізі компанї зокрема зазначено: "Чому ми це робимо? Тому що незважаючи на кризу, цінності нашої компанії залишаються незмінними – щаслива та здорова родина, радість та посмішки дітей, оптимізм та впевненість в майбутньому.

Ми впевнені, що вживання молочних продуктів сприяє поліпшенню здоров'я та самопочуття людини: від міцних кісток і зубів у дітей, до попередження серцево-судинних захворювань та діабету. Цього року компанія поставила перед собою мету збільшити середню тривалість життя українців на 5 років за 5 років. Статистіка свідчить, що українці живуть меньше, аніж наші найближчі європейські сусіди, і частково це пов'язано з неправильним харчуванням. Ми переконані, що досягти такої амбітної мети можливо, зокрема, збільшуючи споживання молочних продуктів в раціоні українців. Саме тому компанія Данон вирішила зробити свою продукцію ще доступнишою для спожівачів. Це важливо саме зараз, в час економічних труднощів, коли Україна повинна консолідуватися і кожен має зробити свій посильний внесок в процвітання нації.

Данон виробляє молочні продукти з 1919 року і для нас завжди люди, їх здоров'я, самопочуття та задоволення важливіше за прибутки. За останні 15 років нашої присутності в Україні, ми невтомно працюємо на благо українців та української громади, будь то молочна ферма в Дніпропетровській чи Полтавській області, або полуничний кооператив на Тернопольщині, чи на заводі в Херсоні або Кременчуці.

Ми живемо, працюємо, збираємо молоко та виготовляємо нашу смачну продукцію з любов'ю до Вас. Ми турбуємося про безцінне!"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон