На Херсонщині пенсіонерка сама себе підпалила

Херсонщина, пожежа,
На Херсонщині у селі Інгулець семидесятирічна одинока пенсіонерка розпалювала дров’яну піч, аби готувати на ній вечерю. Та заклопотана жінка занадто наблизилася до відкритого вогню й не помітила, як на ній загорівся одяг. А від неї ще й речі у кімнаті.

Сусіди помітили дим, і кинулися на допомогу. Вони загасили палаючу стареньку, й заходилися гасити вогонь підручними засобами.

Як повідомляє "Новий день", пенсіонерку шпиталізували до обласної клінічної лікарні із опіками другого-третього ступенів шестидесяти відсотків шкіри тіла.

Вогнеборці з ДПРЧ-2 Дніпровського району Херсона загасили місце загоряння. Пожежу площею всього у п’ять квадратних метрів успішно ліквідували, повідомляють у прес-службі Головного управління ДСНС Херсонщини, тож хата вціліла. Але невідомо, коли до неї тепер зможе повернутися її господиня – у її віці такі опіки приносять украй тривалі страждання.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон