На Херсонщині сварка між п'яними чоловіками закінчилася ударом труби по голові

Херсон, вбивство, поліція
У Херсоні мешканець Івано-Франківської області знайшов роботу на звалищі. Жив він по домівках знайомих і пиячив із ними ж.

Як пише Сергій Яновський на сайті Новий день, у приміській Зеленівці він потрапив у компанію ще з 4-х таких же затятих випивох. Під час пиятики посварився з 50-річним учасником застілля. Той, хоч і не був господарем будинку, почав гнати приїжджого з дому. Він ударив кривдника по голові обрізком металевої труби. Той упав і помер.

Нападник втік, і вночі тинявся вулицями Зеленівки, доки не затримала пошукова група поліції. Закривавлений шмат труби був при ньому. Лиходій опору він не чинив.

Але пізніше з'ясувалося, що безпосередньою причиною смерті загиблого був не удар по голові, а сильна алкогольна інтоксикація.

Тепер судитимуть приїжджого з Івано-Франківської області не за умисне вбивство, а за завдання тяжких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон