На Херсонщині машина протягла жінку по асфальту

Херсонщина, сімейні, чвари
В Олешках надвечір до продуктового магазину по вул. Центральній прийшов 50-річний співмешканець однієї з продавщиць, і прямо в торговому залі почав з'ясовувати стосунки з нею за допомогою рукоприкладства.

Вони посварилися, чоловік вискочив із магазину, сів за кермо своєї машини та натиснув на газ.

Як пише Сергій Яновський на сайті Новий день, друга продавщиця вирішила, що він п'яним сів за кермо – хоча той був не п'яний, а просто дуже розлютований. Вона кинулася за ним, і, перегнувшись у салон, висмикнула ключі із замку запалювання. Але машина вже рушила, і 51-річна жінка кілька метрів тяглася за ним по асфальту, обдерши собі все, що тільки можна було і пошкодивши стегно, поки авто не зупинилося.

У поліції повідомили, що всі троє відмовилися від претензій один до одного. Тому притягувати до кримінальної відповідальності за завдання тілесних ушкоджень начебто й нікого. Проте на чоловіка таки було складено адмінпротокол за порушення правил дорожнього руху. Схоже, що на цьому інцидент буде вичерпаний.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон