На Херсонщині чоловік задушив тещу на очах дружини

Херсонщина, умисне, вбивство
У місті Таврійськ, Каховського району Херсонської області цивільний чоловік місцевої жительки чотири роки жив з благовірною у квартирі її матері, але так і не навчився з нею ладнати. Та, в свою чергу, вважала, що родині доньки варто жити окремо, й не втомлювалася це повторювати, особливо не добираючи висловів.

На цьому грунті сварки між 77-рчною тещею, котра важко хворіла й рідко виходила на вулицю, та її зятем відбувалися постійно. Проте особливої напруги вони досягли, коли городянин влаштував тривалу пиятику під Новий рік.

У відповідь на зауваження власниці оселі з приводу порушення її спокою, зять кинувся на неї, схопив руками за горло, й почав душити. Всю цю моторошну сцену спостерігала донька старенької, котра з переляку втекла до сусідів, і звідти зателефонувала до поліції.

Убивця ж з місця злочину втік, і потім блукав вулицями Таврійська, доки його не зупинили правоохоронці. Їм він пояснював, що наміру вбивати тещу не мав, і навіть не знав, що вона померла. А з дому пішов, бо хотів ще випити.

За умисне вбивство чоловікові загрожує від 10 до 15 років ув’язнення.

За матеріалами сайту "Новий день"
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон