В КПВВ "Каланчак" прикордонники виявили у подорожуючого пістолет

Херсонщина, прикордонники, пістолет
Під час здійснення пропускних операцій на адмінмежі з тимчасово окупованим Кримом прикордонники Херсонського загону продовжують виявляти у подорожуючих заборонені для переміщення товари та предмети.

Так учора, в КПВВ «Каланчак» під час огляду речей громадянина України, який направлявся на тимчасово окуповану територію, за допомогою службового собаки, навченого на пошук зброї та вибухових речовин прикордонники виявили пристрій для відстрілу гумових куль «ПМР», 7 набоїв до нього та документи на зброю. За порушення умов та порядку проходження контролю під час в’їзду на Тимчасово окуповану територію України військовослужбовці відмовили громадянину у пропуску.

У іншого громадянина України, який направлявся на автомобілі «TOYOTA» в бік тимчасово окупованого Криму прикордонники виявили 30 набоїв «Флобера». Про знахідку військовослужбовці повідомили співробітників Національної поліції та передали їх правоохоронцям для проведення подальших слідчих дій.

Прикордонники постійно дбають про підвищення комфорту, безпеки та швидкості перетину адмінмежі з ТОТ АР Крим, але і подорожуючим необхідно ретельно готуватись до поїздки та заздалегідь викладати заборонені для перевезення предмети.

Помічник начальника прикордонного загону -
начальник прес-служби
Іван Шевцов
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон