На Херсонщині учням Долинської школи вже передали гостинці від Святого Миколая

Долинська школа, діти, гостинці
Святий Миколай уже крокує Херсонщиною. Це добрий чарівник, подарунків від якого з нетерпінням, передусім, чекає дітвора. Щоправда, вважається – гостинці від Миколая отримують лише слухняні діточки.

Певно, саме такі – винятково чемні діти навчаються у Долинській загальноосвітній школі Хрестівської ТГ. Адже без подарунка не лишився жоден - усі 118 вихованців закладу, від першокласників до десятикласників, отримали солодкі подарунки від Святого Миколая.

А передала їх людина, яку у цій школі добре знають і вчителі, і діти – депутат Херсонської обласної ради Володимир Хвостов:

«Не важливо скільки тобі років, День Святого Миколая – це завжди про дитинство. Про мрії, бажання та подарунки!

Тож, перебуваючи на окрузі, завітав привітати з прийдешнім казковим святом учнів Долинської ЗОШ. Постійно намагаюся відвідувати цей заклад та привозити різні гостинці.

Солодкі подарунки від мого іменного фонду отримали сьогодні всі школярі – від першачків до старшокласників. Адже кожен з них вірить у диво від Святого Миколая – їхнього покровителя», - написав у фейсбуці Володимир Хвостов.

Він зізнався, що вражений спілкуванням з дітьми, адже їхня щирість, безпосередність і світло в очах не можуть залишити байдужим нікого. Тому й не дивно, що це далеко перший і точно не останній візит Володимира Вікторовича до своїх маленьких друзів.

«Вдячний дітям за теплий прийом, вірші, цікаві розповіді про те, ким вони хочуть стати, коли виростуть. І, звичайно, за спільні фото – класно бачити іх радісними. Сподіваюся, святковий настрій у них залишиться надовго!

Побажав школярам, успіхів у навчанні та щоб усі бажання здійснювалися. А ми зі свого боку допоможемо їх втілити.

З Днем Святого Миколая!», - привітав Володимир Хвостов.

Олена РЄЗНІЧЕНКО
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон