Мер Херсона закликав ставитись до рідного міста як до власної родини

Херсон, мер, родина
Херсонський міський голова Ігор Колихаєв впевнений, що те, де ми живемо, – і є наш будинок, а затишний він чи занедбаний – результат нашої спільної турботи про нього.

– Учора ввечері п’яний водій помножив на нуль результат роботи десятків людей, знищивши облагороджену нами зелену зону на колі біля ХДУ. Винуватця встановили, АЛЕ.


Хіба це применшує скотство, яке міцно поселилося всередині деяких громадян (якщо їх так можна назвати)?! Жодної поблажливості хай не чекають ті, у кого навіть виникає думка зруйнувати міську власність! Ані алкоголь, ані будь-який інший засіб “зміни свідомості” – не виправдання!

Той, хто кусає руку, яка його годує, згодом лиже чобіт, який його штовхає. І я гарантую повний набір адміністративних неприємностей кожному, хто буде спійманий на загаджуванні міста!


Якщо немає бажання жити в європейському місті, значить, ми піднімемо вище та посилимо огорожі на кругових розв’язках, а замість озеленення та благоустрою витрачатимемо гроші на камери відеоспостереження та посилення охорони. Я не лякаю, я щиро обурююся!

Давайте, нарешті, навчимося ставитися до нашого власного міста так, як ми ставимося до своєї сім’ї, близьких та рідних – і тоді він відповість нам тим самим! А поки що так, як є.., – зазначив міський голова Ігор КОЛИХАЄВ..



© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон