На Херсонщині поліцейські продовжують протидіяти незаконній реалізації підакцизних товарів

Херсонщина, поліція, протидія
Поліцейські Херсонської області продовжують протидіяти правопорушенням у сфері реалізації спиртовмісних та тютюнових виробів. У період із 1 по 13 грудня працівники превентивної діяльності територіальних відділів та відділень поліції під час відпрацювання торгівельних об’єктів, де реалізуються спиртні та слабоалкогольні напої, а також тютюнові вироби, виявили понад 50 адміністративних правопорушень Також за цей час було відкрито 2 кримінальні провадження.

За словами начальника управління превентивної діяльності ГУНП в Херсонській області В’ячеслава Шинкарьова, працівники поліції превенції постійно перевіряють ринки, магазини, кіоски та місця можливої стихійної торгівлі. З початку грудня в рамках припинення адміністративних правопорушень правоохоронці вилучили з незаконного продажу понад 4 тисячі пачок тютюнових виробів на загальну суму близько 142 тисяч гривень та майже 400 літрів алкоголю невідомого походження на суму понад 28 тисяч гривень.

Також нагадаємо, що в грудні оперативники Управління стратегічних розслідувань в області та Херсонського управління Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України спільно зі співробітниками превентивної діяльності поліції із незаконного обігу вилучили понад 7 тон алкогольних напоїв і понад 72 тисячі пачок тютюнових виробів на загальну суму 3,7 мільйони гривень. Наразі за цими фактами тривають кримінальні провадження.


Відділ комунікації поліції Херсонської області
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон