У Херсоні новорічні святкування відкривають "Сонячні діти Херсонщини"

Херсон, срнячні, діти
Головна ялинка Херсона офіційно відкривається завтра, 19 грудня біля ККЗ “Ювілейний”. Але Херсонська обласна організація підтримки дітей із синдромом Дауна “Сонячні діти Херсонщини” не стала чекати – діти підготували концертну програму, яку вже продемонстрували біля ялинки на території ТРЦ “Фабрика”.

Інклюзивна театральна студія “Світло в тобі”, артистами якої є діти з інвалідністю, показали херсонцям виставу і танцювальні номери.

Колектив існує 3 роки і є переможцем багатьох фестивалів. Наших соняхів зустрічали оплесками у Херсоні, Миколаєві, Бердянську, Харкові, Луцьку, Чернівцях, Києві. Студію створили з метою реабілітації дітей з особливими потребами, підвищення самооцінки, налагодження комунікації між дітьми та організація дозвілля.

Херсонська міська рада надає організації підтримку: цьогоріч виділили 187 тис. грн на ліквідацію наслідків підтоплення у приміщенні, де знаходиться Інклюзивний простір дитячих мрій “Сонячний світ”. Також надали кошти для 14-денного відпочинку 20 дітей з одним із батьків на суму 283 тис. грн.



© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон