На Херсонщині триває благодійна акція для незаможних людей

Херсонщина, благодійність, одяг
У Комишанському старостинському окрузі на Херсонщині триває благодійна акція «Вдягни сусіда». Люди приносять до сільської ради одяг, яким не користуються. Взяти його безкоштовно можуть інші.

Валентина живе в Комишанах. Зранку не лише принесла свої речі, щоб поділитись з односельцями, а й вирішила придивитись щось для онуків. "У мене троє внуків, а зараз дуже важко і зарплатою, і з грошима. Думаю піду і знайду їм брюки, куртки, те що мені потрібно", - каже Валентина.


Дитячий, жіночий, чоловічий одяг, взуття та іграшки. Ці речі люди приносять до сільради. Вирішив поділитись власним одягом і Денис Морозенко. Про акцію говорить дізнався від друзів. "Я зібрав пакет, вранці приїжджаю сюди, я не знав, що так багато людей відгукнеться на цю акцію. Я був здивований, що так масштабно організували. Я приїхав зі своїм пакетом думав тут 5-6 чоловік, а тут дуже багато всього", - розповів Денис.

Одяг у сільраді сортують. Роздають його раз на 2 тижні. Запрошують жителів селищ, які входять до Комишанського старостинського округу. Ідея допомогти односельцям виникла давно тому речей назбирали багато, розповідає староста Катерина Рогова. "Почали збирати речі, я звернулась до батьків в школі, де навчається моя дитина, почали приносити односельці. Підприємці сьогодні надали куртки.Було взуття, дитяче, доросле, якби всі підприємці підключились, у них багато залишків є, мішками лежать, а людям це потрібно", - каже староста Комишанського старостинського округу.

Акцію «Вдягни сусіда» у Комишанському старостинському окрузі продовжуватимуть і надалі.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон