Музей історії ХДУ ділиться досвідом з колегами

Херсонщина, музей, ХДУ
7 грудня до народного зразкового музею історії Херсонського державного університету завітала директорка музею історії міста Таврійськ Наталя Малинова.

Керівниця музейно-архівного центру Ірина Самсакова ознайомила гостю з історією створення, сучасним життям, традиціями та видатними випускниками ХДУ. Наталя Малинова була вражена бурхливим та різнобарвним 104-річним життям університету. На згадку гостя залишила відгук у «Книзі почесних гостей».

Крім того, у цей день, 7 грудня, народний зразковий музей історії ХДУ поповнив свої фонди різноманітними експонатами. Так, професор, заслужений юрист України Василь Стратонов подарував фотоальбоми зі світлинами кафедри галузевого права, яка увійшла до складу кафедри національного, міжнародного права та правоохоронної діяльності факультету бізнесу і права.

Також доцентка цієї ж кафедри, почесна професорка ХДУ, яка в свій час очолювала кафедру теорії держави та права Надія Задорожня, передала до музею збірку газетних матеріалів про діяльність кафедри.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон