У Херсонському держуніверситеті створюють новорічну атмосферу

Херсонщина, свято, ХДУ
Феєричний костюмований захід відбувся в Херсонському державному університеті. Творчі імпровізації, яскраві костюми, запальні танці та безліч новорічних привітань створили справжню святкову атмосферу.

Захід відбувся за ініціативи Інформаційного центру ЄС при ХДУ. Організацією опікувався факультет української й іноземної філології та журналістики.

Привітала студентство проректорка з інноваційної, міжнародної, інвестиційної діяльності та науково-педагогічної роботи Наталія Кушнір. Вона побажала молоді отримати справжнє задоволення від заходу та позитивних емоцій. І, звісно, гарного настрою, адже попереду на всіх чекає одне з найяскравіших свят – Новий рік.

Також на заході були присутні проректор з соціально-гуманітарної та науково-педагогічної роботи Сергій Кузнецов, декан факультету української й іноземної філології та журналістики Ірина Гоштанар, декан факультету комп’ютерних наук, фізики та математики Тетяна Гончаренко,заступники деканів, викладачі університету. Та іноземні гості, які наразі перебувають у Херсонському державному університеті.

Так, вітаючи молодь, ректор Поморської Академії в Слупську Збігнєв Осадовський подякував за запрошення та побажав студентам успіхів й перемог.

Захід пройшов у форматі імпровізації. Заздалегідь молодь підготувала лише новорічні привітання. Кожен факультет презентував своє вітання в традиціях однієї з європейських країн – Фінляндії, Швеції, Великобританії, Польщі, Франції, США, Китаю, Іспанії та Японії.

Крім того, всі учасники і гості мали прийти на захід у новорічних костюмах. У ході «Новорічного FREE STYLE» студенти змагалися в таких номінаціях – «Кращий кіноман», «Король і королева танців», «Конкурс дефіле (Christmas look)», «Глядацькі симпатії», «best wishes». Молодь мала змогу проявити свої творчі таланти та поімпровізувати. Тим самим заряджаючи всіх навколо гарним настроєм напередодні свят. А наприкінці учасники проявили й інтелектуальні здібності під час вікторини на новорічну тематику.

Оцінювали батли між командами журі, до складу якого увійшли: проректорка з інноваційної, міжнародної, інвестиційної діяльності та науково-педагогічної роботи Наталія Кушнір, ректор Поморської академії в Слупську Збігнєв Осадовський, координаторка Інформаційного центру ЄС при ХДУ Євгенія Співаковська, керівниця відділу міжнародних ініціатив та проєктної діяльності Євгенія Ревенко, стипендіат програми ім.Фулбрайт Ерік Матерлі.

Тож за результатами конкурсної програми заходу «Новорічний FREE STYLE» ІІІ місце виборов факультет фізичного виховання та спорту, ІІ посів факультет бізнесу і права. А переможцями стала команда факультету культури і мистецтв.

Крім того, в номінації «Глядацькі симпатії» перемогу отримав Олександр Бричка, «Конкурс дефіле (Christmas look)» – Катерина Прийма. А Катерина Проніна і Максим Охтаненко стали переможцями в номінації «Король і королева танців».

Учасники й переможці заходу отримали заохочувальні призи та подарунки від Інформаційного центру ЄС при ХДУ(за підтримки представництва ЄС в Україні).


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон