У Генічеську "дорослим студентам" зробили благодійний подарунок

Генічеськ, студенти, подарунок
П’ятий рік поспіль при Генічеському територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) працює Університет третього віку. Він поєднує в собі понад двісті людей «дорослого віку +55» на десяти різних факультетах.
Нещодавно директор терцентру Світлана Кучеренко звернулася до Благодійного фонду Альберта Черепахи в особі його засновника Альберта Вікторовича: «Радіємо, що серед нас є такі люди, як Ви – справжні господарі нашої України, небайдужі до інших людей, готові простягнути руку допомоги».
Світлана Миколаївна розповіла, що Факультет комп’ютерної грамотності Університету третього віку дуже потребує ноутбук, який би дозволив йому повноцінно функціонувати на радість «дорослим» студентам.
Альберт Вікторович одразу відгукнувся на прохання та особисто відвідав терцентр, де вручив колективу та студентам вказаного Факультету бажаний подарунок.


Безумовно, тепер навчання на Факультеті комп’ютерної грамотності Університету третього віку буде більш насиченим, плідним та успішним.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон