У Херсонській області волонтери пробації – надійні помічники у виправленні засуджених

херсон, волонтери, засуджені
Дніпровський районний відділ філії ДУ «Центр пробації» в Херсонській області тісно співпрацює з волонтерами, які допомагають органу пробації у здійсненні нагляду за засудженими та проведенні з ними соціально-виховної роботи.

Одним із них є Анатолій Недигалов, який завжди знаходить час, цікаві теми та поради при спілкуванні із засудженими. Фахівці пробації співпрацюють з Анатолієм вже не один рік, він є частим гостем у підрозділі.

Днями, волонтер провів із клієнтами пробації індивідуальні бесіди на теми: збереження сімейних цінностей, подолання насильства у родині та суспільстві, необхідності працевлаштування. Анатолій Недигалов, має великий досвід у роботі із людьми, котрі вчинили кримінальні правопорушення, але знайшли в собі сили змінити своє життя та стати успішними, тому до порад волонтера підоблікові завжди дослухаються.

Приємно усвідомлювати, що в Херсоні є люди, які відкриті для спілкування, зберігають в собі душевну теплоту та надихають своєю енергією на добрі справи інших.

Довідка: Філія Державної установи «Центр пробації» в Херсонській області співпрацює із 20 волонтерами, із них – 7 жінок та 13 чоловіків.

5 грудня міжнародний День волонтера








Філія ДУ «Центр пробації»
в Херсонській області
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон