Бізнес Херсонщини сплатив майже 10 млрд гривень податків і зборів

херсон, податки, збори
За січень – листопад нинішнього року суб’єкти господарювання та громадяни Херсонщини перерахували до зведеного бюджету 9860,3 млн гривень податків і зборів.

За словами в. о. начальника Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Ігоря Клима, у порівнянні з відповідним періодом попереднього року надходження зросли більш як на 18,5% або 1539,2 млн гривень.

До Державного бюджету надійшло 4,28 млрд гривень. У порівнянні з відповідним періодом минулого року надходження зросли на 19,6% або 0,7 млрд гривень.

Місцеві бюджети отримали 5,58 млрд гривень. Це на 0,8 млрд гривень більше фактичних надходжень січня – листопада 2020 року.

Також за 11 місяців цього року роботодавці та бізнесмени спрямували на казначейські рахунки області 4,8 млрд гривень єдиного соціального внеску, а це на 21,3% або 844,1 млн гривень більше відповідного показника 2020 року.

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон