На Херсонщині затримано порушника, який наніс збитків понад 350 тис. грн

херсон, порушник, біоресурси
Першого грудня 2021 року під час рибоохоронного рейду державними інспекторами відділу охорони водних біоресурсів «Рибоохоронний патруль» викрито грубе порушення Правил рибальства в акваторії р. Кошова, поблизу залізничного мосту Корабельного району м. Херсон.

Так затримано громадянина, який здійснив вилов водних біоресурсів з перевищенням добової норми вилову за допомогою вудки з гумового човна. Під час затримання у правопорушника було виявлено та вилучено гумовий човен «Kolibri», вудка та водні біоресурси, а саме: молодь тарані в кількості 224 од., загальною вагою 24 кг.

Збитки, завдані рибному господарству України внаслідок незаконного добування водних біоресурсів склали 350 336 грн.


За фактом правопорушення складено протокол про адміністративне правопорушення за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Вказаний адміністративний матеріал буде направлено до суду для розгляду та прийняття відповідного рішення. Про даний факт проінформовано ГУНП в Херсонській області.

Херсонський рибоохоронний патруль звертається до законослухняних рибалок – любителей, які здійснюють лов у вказаному районі, з проханням, не залишатися байдужим до проблем охорони водних біоресурсів та у разі виявлення фактів грубого порушення Правил рибальства оперативно інформувати на телефон «гарячої лінії» за номером: (050) 012-35-73.

Херсонський рибоохоронний патруль
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон