На Херсонщині компанія молодих людей влаштувала погром у сільському барі

херсон, поліція, правопорушники
Вчора, 30 листопада, близько 20:30 в «Єдиний центр 102 поліції Херсонщини» надійшло повідомлення від працівниці бару в смт Велика Олександрівка. Заявниця розповіла, що компанія молодих людей поводила себе неадекватно та пошкодили майно закладу.

На місце події терміново виїхав екіпаж сектору реагування територіального підрозділу поліції. На місці події поліцейські виявили чотирьох молодиків, віком від 18 до 25 років, які перебували у стані алкогольного сп’яніння та поводили себе неадекватно та зухвало. У одного з них поліцейські вилучили кастет і ломік.

Поліцейські з’ясували, що ввечері троє молодиків зайшли в приміщення кафе, де відпочивала інша компанія місцевих жителів. Молодики перебували в стані алкогольного сп’яніння та поводили себе зухвало. Між компаніями виник конфлікт. Молодиків попросили покинути приміщення і вони пішли. Через деякий час вони повернулись зі своїм 25-річним товаришем. Чоловік поводив себе агресивно та, тримаючи в одній руці кастет, а в іншій ломік, почав пошкоджувати майно кафе. Касир одразу викликала працівників поліції.

Головний фігурант був затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За вказаним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.4 ст. 296 Кримінального кодексу України «Хуліганство». Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Також вирішується питання про повідомлення фігурантам підозри та обрання запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

Відділ комунікації поліції Херсонської області
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон