На адмінмежі з ТОТ АР Крим прикордонники виявили у 5 подорожуючих підроблені документи

херсон, кордон, документи
Минулої ночі, військовослужбовці Херсонського прикордонного загону в контрольних пунктах в’їзду-виїзду на адмінмежі з тимчасово окупованим Кримом, у 5 подорожуючих виявили підроблені документи.

Так, в КПВВ «Каланчак» у громадянина України, який направлявся з окупованого півострова, прикордонники за допомогою сканера «Safe-Border» виявили підроблений COVID- сертифікат. А в КПВВ «Чонгар» у трьох громадян України прикордонники виявили підроблені довідки про негативний результат ПЛР-тесту.

Також, в КПВВ «Чонгар» військовослужбовці виявили громадянина України, який намагався виїхати з материкової частини України, власноручно переклеївши фото у паспортному документі.

По усім випадкам прикордонники повідомили представників Національної поліції, адже в діях громадян вбачаються ознаки кримінального правопорушення передбаченого статтею 358 КК України «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів».

Помічник начальника прикордонного загону -
начальник прес-служби
Іван Шевцов
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон