ДТП на Херсонщині: жителі двох сіл вийдуть на мітинг

херсон, дтп, аварія
27 листопада, на автодорозі між населеними пунктами Залізний Порт та Приморське сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій постраждав неповнолітній велосипедист. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції області.

Як повідомив начальник відділу з розслідування злочинів у сфері транспорту обласного главку поліції Дмитро Думанський, близько 15:00 до поліції надійшло повідомлення, що на автодорозі неподалік від с. Приморське сталася дорожньо-транспортна пригода з потерпілим неповнолітнім велосипедистом. Як з’ясувалося, 32-річний водій автомобіля «Рено Кенго» на під’їзді до с. Приморське здійснив наїзд на 12-річного велосипедиста.

За словами водія транспортного засобу, він рухався в напрямку населеного пункту. Попереду на велосипеді посеред дороги рухався малолітній велосипедист. Водій вирішив обігнати велосипедиста, однак останній у цей час раптово виїхав ліворуч і в результаті автомобіль здійснив зіткнення з велосипедом.

Внаслідок ДТП хлопчик був госпіталізований до лікарні. Як зазначають місцеві жителі, постраждалий знаходиться в комі. За фактом дорожньо-транспортної пригоди розпочате кримінальне провадження за ч.1 ст.286 “Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами” Кримінального кодексу України. Під час освідування водія щодо наявності в його крові алкоголю прилад надав негативний результат. Самого ж водія не затримували.

Жителі сіл Приморське та Круглоозерка впевнені, що винуватець аварії хоче перекласти провину на дитину. 30 листопада вони планують вийти на мітинг, щоб не дати замовчати злочин.

Місцеві жителі зазначають, що на місці аварії встиг побувати власник одного з фермерського господарств, де працює водій “Рено Кенго”, який має впливові зв’язки в поліції. Односельці потерпілого не вірять офіційній версії поліції, так як дорога, де сталася ДТП, завжди порожня. Та й оминути велосипедиста на ній не важко. Також зазначено, що водій “Рено Кенго” рухався з великою швидкістю, про що свідчить гальмівний шлях автомобіля. На мітингу жителі двох сіл хочуть бачити голову громади та керівництво поліції.


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон