На Херсонщині запрацював ще один офлайн-пункт команди підтримки "Дії"

херсон, дія, адмінпослуги
У центрі масової вакцинації, що на ТРЦ “Фабрика”, відтепер вам допоможуть отримати COVID-сертифікат. Адже тут запрацював офлайн-пункт команди підтримки “Дії”.

Ознайомився з його роботою заступник голови облдержадміністрації з питань цифрового розвитку Херсонщини Павло Кулик.

Він розповів, що до пункту команди підтримки “Дії” можуть звертатися всі, у кого виникли проблеми з отриманням COVID-сертифікатів в застосунку чи на порталі “Дія”. Команда фахівців допоможе вам згенерувати його.

Також тут вам розкажуть, як додати до мобільного застосунку “Дія” довідки про перенесену хворобу або результат негативного ПЛР-тесту.

Працює офлайн-пункт команди підтримки “Дії” з понеділка по п’ятницю. Звернутися за допомогою або консультацією можна з 10:00 до 17:00.

Загалом у Херсоні працює ще два пункт команди підтримки “Дії”: на залізничному вокзалі та обласній бібліотеці імені Олеся Гончара.

Також звернутися за допомогою стосовно отримання COVID-сертифіката можна в найближчому Центрі надання адміністративних послуг або в будь-якій міській бібліотеці Херсона.

Управління внутрішньої та інформаційної політики Херсонської ОДА
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон